torsdag 31 januari 2013

Att bli ner kissad.... :/

För att göra en lång historia kort.... Jag har haft problem ett tag med fyra okastrerade katt pojkar som gärna eller tom mer än gärna tycker att mitt hus är ett bra revir.. Dom smiter in på natten och ska då slåss med mina grabbar :/ En av dessa tycker dessutom att han måste pinka in reviret så det blir ännu bättre... Denne äldre herre slåss dock inte med mina killar konstigt nog.. Men summan av kardemumman har blivit att min Lill Lasse har pga detta velat visa gammel herrn vad som är hans... Och det är jag :/ så han kissar helt enkelt ner mej i sängen när jag sover , och numera även när jag är vaken i sängen.. Jag har hållt tummarna att detta beteende skulle sluta när han blev kastrerad, men ack nej.. Det fortsätter... Och hans beteende blir allt konstigare och konstigare.... Efter kastreringen så har han hittat en ny kiss toalett förutom mej... Någon som har tips el något bra råd att ge mej? Att bli ner kissad är INTE min grej... Kanske någon som vill ha en jättefin otroligt go stall katt??

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Lina heter jag och torpet i Älmkärr var min mormor och morfars. Du har verkligen gjort det jättefint! Såg att du sålt det, skulle du kunna berätta till vilka? Jag vill så gärna åka dit å titta å framförallt se "spökrummet" på övervåningen som var igenbyggt på den tiden!
  Kram Lina fenomena@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Prova att tvätta alla dina sängkläder med PissOff t.ex (här kan du läsa mer: http://grand-prix.se/piss-sprayflaska-p-2324.html ). Jag köpte min spray i den lokala djuraffären och tycker att den funkar bra. Katter känner ju doften av urin även när allt är nytvättat och sätter sig där igen. Och igen.. Min hankatt (kastrerad) gör dessvärre också det, både i sängar och möbler MEN det har blivit mycket bättre med sprayen.
  Ett tips är att blanda en 1/2 dl direkt med tvättmedlet när du tvättar det nedkissade, och så spraya på sängen när du bäddar rent.

  Mvh Linda (som läser din blogg sedan några år tillbaka - hittade den genom en annan blogg)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt svar & tips , Gud vad kul att jag har folk som följer min blogg :) mycket ska göras nu i sommar på huset så jag tänker mej att uppdateringarna snart blir fler och att fler handlar om mitt *älskade rivnings bygge * Säger som jag brukar ... Det är väl bara jag & Björn Skifs som tar oss an något sånt här :P vi och våra Drömkåkar :)

   Radera